Corona virus

Corona virus

De corona vaccinatie:                    update 9 april '21

 

- Afgelopen donderdag 8 april 2021 hebben wij onze eerste vaccinatie ronde tegen het corona virus gehouden. 

Zodra wij meer vaccins geleverd krijgen, zullen wij vervolgens de mensen van 63 en 62 jaar oproepen. Wij zullen u oproepen zodra er bij ons vaccins beschikbaar zijn.

Gelieve hierover ons dus niet te bellen, omdat de assistentes (net als wij nu) u daar nog géén antwoord kunnen geven. Geef ons even de tijd om alles te in te plannen.

- Tevens heeft de gezondheidsraad besloten om mensen jonger dan 60 jaar de vaccinaties niet te laten toedienen met het Astra Zeneca vaccin. Hoe, met welk vaccin en door wie deze leeftijdsgroep gevaccineerd zal worden is nog onduidelijk op dit moment. Wij kunnen deze vraag niet beantwoorden en hebben hierop geen invloed. Het enige wat u kunt doen is wachten op een oproep.

- Twijfelt u of u de vaccinatie tegen corona wil? Op de volgende website vindt u actuele informatie over de corona vaccinatie:

Veelgestelde vragen COVID-19-vaccinatie huisartsenteam (nhg.org) (wordt contine voorzien van update)

Ik denk erover om prikken tegen corona te halen | Thuisarts

 

 

Vragen: Wil u de huisarts of de assistente spreken?

Kom dan niet zonder afspraak naar de praktijk, maar bel altijd eerst even naar de assistente. Ook voor korte vragen zoals bijvoorbeeld recepten verzoeken wij u altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

Ons telefoonnummer vindt u rechts hiernaast. 

Mondkapje verplicht: In verband met het corona virus is het dragen van een mondkapje bij ons in de praktijk verplicht. Neemt u er daarom één vanaf thuis mee.

Corona - klachten: Heeft u corona gerelateerde klachten (zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, kortademigheid, koorts en/of reuk- of smaakverlies): blijft u dan thuis en laat een corona test afnemen. U kunt hiervoor terecht bij de GGD op telefoonnummer: 0800-1202. Houdt uw BSN bij de hand.

Corona - vaccinatie: Voor vragen over de coronavaccinatie hebben wij geen informatie over wie, wanneer, welke vaccinatie krijgt. U wordt indien u in aanmerking komt voor een vaccinatie bij de huisarts vanzelf opgeroepen. U hoeft hiervoor zelf geen contact met ons op te nemen.

Op de wijze en volgorde van de vaccinaties die door de GGD worden uitgevoerd hebben wij geen enkele invloed. Het heeft dus geen zin om ons hierover te bellen. 

Meer informatie vindt u op: Corona Thuisarts

Praktijk info

Huisartsenpraktijk De Grooth Oranjetuin 92 2665 VJ  Bleiswijk

(Van 8:00 - 12:00u en van 14:00 - 17:00u) Tel: 010 521 52 41

Bij spoed (van 08.00 - 17.00u) Tel: 010 521 52 41, kies 1

Direct inschrijven